Mikä Onnenkieli-kielikoulu on?

Onnenkieli Oy on tamperelainen vuonna 1992 perustettu kielikoulu, jossa on opiskellut menestyksekkäästi jo yli 4000 opiskelijaa ympäri maailmaa.

Opetuksessa käytetään yrityksen perustajan ja kysytyn kouluttajan, Önne Kankaisen suunnittelemaa suggestopedista opetuspakettia, jolle on myönnetty muun muassa Aikuiskoulutuksen laatupalkinto vuonna 2002.

Lue lisää

Kalenteri

  • 05.03. Puhutaan Suomea! Alkeistason jakso 2

    Lähtötaso A1.2 Opit keskustelemaan suomalaisten suosimista harrastuksista ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksista. Pääset osaksi suomalaista mökkikulttuuria. Opit suomalaisen small talkin perusteet eli miten keskustella säästä, perheestä ja yhteisistä harrastuksista Opit asioimaan ravintolassa suomeksi. Kielioppi: 1.jakson kieliopin kertaus vuorovaikutustilanteissa, imperfekti (myönteinen ja kielteinen), possessiivisuffiksi, kuukaudet ja päivämäärät (järjestyslukusana), verbirektioita, teonnimi ja sen käyttö, 3. infinitiivi, imperatiivi, adjektiivin komparatiivi ja superlatiivi, monikon partitiivi, passiivin preesens ja imperfekti Kurssi järjestetään 5.3.-18.4.2019, tiistaisin ja torstaisin

Tulevat tapahtumat »

Ajankohtaista