Mikä Onnenkieli-kielikoulu on?

Onnenkieli Oy on tamperelainen vuonna 1992 perustettu kielikoulu, jossa on opiskellut menestyksekkäästi jo yli 4000 opiskelijaa ympäri maailmaa.

Opetuksessa käytetään yrityksen perustajan ja kysytyn kouluttajan, Önne Kankaisen suunnittelemaa suggestopedista opetuspakettia, jolle on myönnetty muun muassa Aikuiskoulutuksen laatupalkinto vuonna 2002.

Lue lisää

Kalenteri

  • 27.11. Puhutaan suomea! -suggestopedinen suomen kielen ja kulttuurin koulutus -alkeistaso moduuli 1

    Puhutaan suomea! - alkeistaso moduuli 1: Lähtötaso 0   Opit esittelemään itsesi uusille tuttaville. Opit keskustelemaan eri asumismuodoista Suomessa ja niihin liittyvistä piirteistä. Suomalaiseen asumiskulttuuriin perehdytään asuntomessujen kautta. Tutustut suomalaiseen päivärytmiin ja opit kertomaan päiväsi aikatauluista ja arkirutiineistasi. Opit neuvomaan ja kysymään reittiä. Tutustut suomalaisiin kaupunkeihin. Kielioppi: Kysymyssanat, verbin preesens (myönteinen ja kielteinen), verbityypit, paikallissijamuodot (missä?, mihin?, mistä?),   astevaihtelu, verbirektioita, nesessiivirakenne (minun   täytyy…), pre- ja postpositiot, objekti 1, konditionaali, ajanmääreet, kellonajat, lukusanat   Tehokas suomen kielen kurssi Sinulle, joka haluat oppia nopeasti puhumaan ja ymmärtämään arkipäivän suomea! Tarjoamme mahdollisuuden oppia suomea aktiivisesti ja hauskasti suggestopedisellä menetelmällä. Puhuminen aloitetaan heti ensimmäisestä tunnista ja kielitaidon kaikki osa-alueet (ymmärtäminen, puhuminen ja kirjoittaminen) kehittyvät päivä päivältä.

Tulevat tapahtumat »

Ajankohtaista