Kieli on elämää!

Onnenkieli Oy on tamperelainen vuonna 1992 perustettu kielikoulu, jossa on opiskellut menestyksekkäästi jo yli 4000 opiskelijaa ympäri maailmaa.

Opetuksessa käytetään yrityksen perustajan ja kysytyn kouluttajan, Önne Kankaisen suunnittelemaa suggestopedista opetuspakettia, jolle on myönnetty muun muassa Aikuiskoulutuksen laatupalkinto vuonna 2002.

Yrityksen toiminnan pääpainona on maahanmuuttajille suunnattu suomen kielen opetus, jossa tutustutaan suomalaiseen kulttuuriin, yhteiskuntaan ja työelämään. Koulutuksen päätyttyä opiskelijalla on valmiudet työskennellä osana suomalaista työyhteisöä ja suorittaa Yleisten kielitutkintojen keskitason tutkinto.

Onnenkieli ®-kielikoulussa voi opiskella kokopäiväisesti Työ-ja Elinkeinotoimiston asiakkaana, tai oman työn ohessa iltakursseilla. TE-toimiston koulutuksiin kuuluu myös työharjoittelu, joka on avannut monille opiskelijoillemme ovia työelämään.

Onnenkieli ®-koulun iltakursseilla sekä yksityisopetuksessa tarjoamme asiakkaillemme mielenkiintoisen ja erittäin tehokkaan tavan oppia mm. suomen, englannin ja venäjän kieltä työelämää, opiskelua ja yksityiselämää silmällä pitäen.

Opiskelu on hauskaa, oppiminen vielä hauskempaa!