Opiskelijoiden ajatuksia

Patchraporn Rerkrai (Punchy) - YKI-tutkintoon (keskitaso) valmentava suomen kielen kurssi

Miksi tulit Onnenkieli-kielikoulun kurssille? 

Tulin kurssille, koska haluan kehittää suomen kielen taitoa ja uskon Onnenkieli-koulun menetelmään.

Miten kurssi auttaa sinua valmistautumisessa YKI-testiin? 

Kurssilla minä tutustun YKI-testiin ja harjoittelen paljon asioita, esimerkiksi: kirjoittaminen, tekstin ymmärtäminen, puhuminen ja puheen ymmärtäminen. Voin keskittyä tärkeisiin aiheisiin, jotka liittyvät YKI-testiin. Olen oppinut tärkeää sanastoa ja hyödyllisiä lauseita.

Mikä on ollut hyvää kurssissa?

Kurssissa hyvä puoli on testiin harjoittelu, sama kuin oikea YKI-testi. Nyt tiedän oikeassa YKI-testissä, että se on stressiä ja aika menee nopeasti.  Lisäksi tiedän, että mikä on oma heikkous. Voin kehittää kielitaitoani paremmin, koska opettaja aina kannustaa ja auttaa minua. Tärkein asian on vinkit, jotka opettaja neuvoo, mitä kannattaa tehdä YKI-testin aikana.

Voitko suositella ko. kurssia muille?

Tämä kurssi on tosi hyvä ja hyödyllinen kaikille, jotka haluavat tehdä YKI-testiä. Tämä on hyvä tilaisuus valmistautua ennen YKI-testiä.

 

Lue lisää YKI-tutkintoon valmentavasta suomen kielen kurssista täältä.

 

Uljana Sokolova - suomen kielen alkeiskurssi

"Minä haluan pyrkiä Onnenkielen jatkokurssille, koska olen opiskellut 5 kuukautta Onnenkielen alkeiskurssilla ja pidän tästä metodista todella
paljon, koska se on tehokas. Tällä kurssilla liikkeet auttavat paremmin muistamaan sanoja ja kielioppia.

Minun mieheni ja hänen perheensä ovat opiskelleet Onnenkielessä ja kurssin jälkeen kaikki osaavat puhua erittäin hyvää suomea. Nyt jokainen on löytänyt työtä. Olen varma, että jos minä pääsen Onnenkielen jatkokurssille, se avaa ovet työelämään minulle."