Suomen kielen tuntiopettaja (S2)

Onko tehokas ja kokonaisvaltainen suomen kielen opetus sinulle sydämen asia? Haluatko tarjota opiskelijoille onnistumisen elämyksiä ja olla mukana kehittämässä Suomen positiivisinta ja toiminnallisinta kielenopetuksen mallia verkkoon?

Haemme sivutoimisia suomen kielen tuntiopettajia suomen kielen kursseillemme elo- ja syyskuun ajaksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhteen jatkuminen tämän jälkeen on mahdollista.

Opetustunteja on viikossa 6-15 ja ne sijoittuvat pääosin arkipäivisin klo 13.00–19.30 väliselle ajalle. Työtuntien määrässä huomioidaan hakijan omat toiveet. Toimitilamme sijaitsevat Tampereen Hatanpäällä, mutta koska opetus tapahtuu pääosin verkossa, on työtä mahdollista tehdä myös etänä.

Tarjoamme sinulle kattavan ja henkilökohtaisen perehdytyksen Onnenkieli-kielikoulun kokonaisvaltaiseen ja palkittuun opetuspakettiin sekä -metodiin. Lisäksi pääset osana innostunutta tiimiä kehittämään maahanmuuttajien suomen kielen opetusta motivoituneiden opiskelijoiden tarpeita vastaavaksi.

Toivomme, että sinulla on ylempi korkeakoulututkinto, perus- ja aineopinnot suomen kielessä tai S2-opinnot sekä pedagoginen pätevyys. Huomioimme myös opintojen loppusuoralla olevat hakijat. Omaksut uudet digitaaliset järjestelmät helposti, käytät sujuvasti MS Office työkaluja ja Zoom on sinulle entuudestaan tuttu työkalu. Luonteeltasi olet ulospäinsuuntautunut ja positiivinen, ja ennen kaikkea sinulla on halu oppia uutta. Toivomme sinulta ratkaisukeskeistä työotetta ja innostunutta suhtautumista kokonaisvaltaiseen kieltenopetukseen.

Onnenkieli Oy on tamperelainen vuonna 1992 perustettu kielikoulu, jossa on opiskellut menestyksekkäästi jo yli 5000 opiskelijaa ympäri maailmaa. Tavoitteenamme on toteuttaa laadukasta kielten opetusta hauskasti ja tehokkaasti opiskelijoiden toiveet ja tarpeet huomioiden. Opetuksessa käytetään yrityksen perustajan ja kysytyn kouluttajan, Õnne Kankaisen suunnittelemaa kokonaisvaltaista opetuspakettia, jolle on myönnetty muun muassa Aikuiskoulutuksen laatupalkinto. Yrityksen toiminnan pääpainona on maahanmuuttajille suunnattu suomen kielen opetus, jossa tutustutaan suomalaiseen kulttuuriin, yhteiskuntaan ja työelämään.

Oletko sinä uusi onnenkieleläinen?

Lähetä meille hakemuksesi, palkkatoiveesi sekä CV:si 13.8.2021 mennessä osoitteeseen laura.kankainen@onnenkieli.fi. Ole kuitenkin nopea, sillä rekrytoimme heti, kun sopiva henkilö löytyy.